今次就嚟到銅鑼灣食呢間開咗好多年嘅泰國菜~好多朋友推薦我嚟食😆食完之後覺得質素又真係唔錯!重點係佢環境好好🤩有分室內外🤍適合朋友聚會~椰汁青咖喱($108)青咖喱嚟講呢個屬於中等水平~,椰汁味算係比較重嘅,唔會太辣🙂‍↔️攞嚟點香酥餅係一個唔錯嘅選擇🙌🏻今次我揀嘅係豬肉,份量都幾多下😋蟹肉米粉生菜包($88)唔食辣嘅朋友仔要注意♨️呢款都幾辣下㗎!不過個人就覺得幾好食😆酸酸辣辣,超級開胃!入面啲大蝦同墨魚都好新鮮🙌🏻配上粉絲真係幾入味!🥰蟹肉炒飯($128)啲蟹肉又真係食得出一絲絲😋啲飯都係粒粒分明!重點係唔會太油👍🏻都幾抵讚!份量嚟講都算係比較大碟👅香酥餅($34)薄餅上到嚟仲係好熱辣辣,表面仲好金黃添!鮮椰青($58)//鮮菠蘿汁($60)

椰汁青咖喱($108)

蟹肉米粉生菜包($88)

蟹肉炒飯($128)

香酥餅($34)
薄餅上到嚟仲係好熱辣辣,表面仲好金黃添!

鮮椰青($58)//鮮菠蘿汁($60)