2025-02-07 183 views
三小漁竹炭黑磚豆腐 - 外面黑色脆脆地幾好味又有少少辣,幾驚喜~就咁睇好似冇乜特別,但食落口都真係唔錯佢比想像中好味🤤必食嘅推介~又唔貴煙燻糖心蛋 - 呢個襯托埋豆腐都唔錯椒鹽鮮魷 - 又一驚喜,必食推介丫!比出面嘅皮好食得多好似春卷皮咁你唔食入面嘅鮮魷只係食出面脆炸金黃外殼都好好味,佢真係好似食緊春卷皮咁👍🏻小河蝦蒜油小炒皇 - 呢個都係一個好好味嘅餸菜,特別之處係有炸腐竹(好細舊真係幾脆,我以為係炸炒蛋)唔係度度有同埋佢用嘅蝦米呢係直伸嘅蝦乾唔係攣弓蝦米杞子紅棗糕 - 呢個都OK呀,都好食嘅唔會太甜整體嚟講都好好食絕對會再嚟食,都算平靚正三小漁觀塘成業街10號電訊一代廣場1樓B01號舖
三小漁

煙燻糖心蛋 - 呢個襯托埋豆腐都唔錯

杞子紅棗糕 - 呢個都OK呀,都好食嘅唔會太甜

整體嚟講都好好食絕對會再嚟食,都算平靚正

三小漁
觀塘成業街10號電訊一代廣場1樓B01號舖
2025-02-01
$200 (Dinner)