2017-02-15 1436 views
知道有心型Pizza,立即要去試試!畢竟我是一個fancy的人,食野都要fancy下前菜薯仔沙律帶淡淡檸檬汁味,好醒胃!Love this sooooo much!!真的不忍心食呀!超愛這Neapolitan Pizza的麵團質感!完全沒有厚重滯胃的感覺,聽說大廚堅持所有用料同爐具都跟足國際標準,用料新鮮而且非常足料,熱辣辣上碟真心好正!Pizza都係蕃茄醬夾啲~啊~已經好掛住佢個餅底🙈FOUR CHEESE pizza小小偏咸畢竟咁多芝士,不過加左小小辣油就balance好多,變得好味!Tiramsu算非常幼滑,咖啡味超濃好正!不過酒味可以再重啲就好了~

前菜薯仔沙律帶淡淡檸檬汁味,好醒胃!
Soppressata Piccante
Four  cheese  pizza