2009-08-13 6 views
之前睇食評好壞參半,但係綜觀而言各位對刺身0既評語都算唔錯,認為一試無妨。本人認為菜式同一般日式餐廳冇太大分別,由壽司、刺身,飯麵金剛、串燒等等都有,但係佢特別在有生蠔食。 記得服務員話27蚊隻,168半打。你話好抵食就講唔上,不過總括而言,佢菜式選擇性黎講,佢算係唔錯0既。另外一提,建議問問服務員有乜好介紹,尤其係佢有D 菜式係MENU 冇0既。例如係'師傅自選刺身拼盤'咁,係服務員自己介紹,價錢由每人1百至5百不等。反正,豐儉由人囉。我同朋友揀0既係每人1百。但係款式都OK,唔會俾一抽旦俾你,得兩舊貴價貨嗰D。所以此菜式本人認為物有所值,值得一試。(當然,D刺身都算OK 新鮮0既) 叫左4款壽司,價錢同一般迴轉嗰D 差唔多 (價錢唔係好記得喇),不過本人認為可以一試佢0既象拔蚌,雖然講唔上話超甜超好食,但係質素都算唔錯,加上都算OK新鮮,鍾意象拔蚌0既不妨試下。叫左帶子同雞軟骨串燒,價錢都係正常啦,但本人認為佢地呢方面0既改善空間都算好大... D串燒我覺得有D OVERCOOK,同埋味道一般,希望下次去試會好D。 最後黎0既係來自澳洲同法國0既生蠔。就當日經驗同個人口味所得,澳洲

本人認為菜式同一般日式餐廳冇太大分別,由壽司刺身,飯麵金剛、串燒等等都有,但係佢特別在有生蠔食。

最後黎0既係來自澳洲同法國0既生蠔。就當日經驗同個人口味所得,澳洲生蠔合我胃口D,主要係呢隻生蠔新鮮D,就算就咁食都冇話好腥0既味道。鍾意澳洲生蠔0既,不妨試下。

就呢次幫襯所得,刺身拼盤真係值得推介。下次幫襯都會再食。
刺身拼盤 (hkd200)
4 款SUSHI
串燒2款
來自澳洲(r) 及法國(l) 的生蠔
2009-08-12
Celebration
Birthday
刺身拼盤 (hkd200)
4 款SUSHI
來自澳洲(r) 及法國(l) 的生蠔