2024-05-10
🤎誠意分享一間味道勁驚喜嘅懷舊西餐廳🤎-✨焗番薯薯條條配雪糕🍦✨購自: 吃扒(旺角豉油街108號地舖)價錢:$68推薦度:8/10-呢個甜品真係邪惡又好食😋焗番薯條外脆內軟🍠份量好充足✨ 裏面加入咗大量半溶棉花糖同朱古力醬 微微拉絲嘅棉花糖焗得焦脆 同香脆嘅番薯薯條一齊食好夾😋上面揀咗朱古力雪糕🍫口感香滑 朱古力味濃郁突出‼️加入七彩糖針 賣相更精緻🥰 整體味道濃甜 冰火三重奏嘅感覺太正😍🤎✨唂咕 🍫(無糖無奶)✨價錢:$38推薦度:8/10-第1次試呢款懷舊特色飲品 唂咕係直接用純可可粉整成🍫冇落糖同奶 朱古力味極濃郁‼️飲落好香醇濃滑 微微苦澀 帶點回甘🌟不過未必人人接受到 我會推薦比朱古力愛好者/keep fit但係又想飲朱古力飲品嘅朋友👫 ✨推薦大家試吓熱飲☕️朱古力味道會更香濃✨-呢幾款飲品適合keep fit 但係想飲清新有氣飲品嘅朋友🥰💚✨青檸鹹檸檬梳打🍋🟩(無糖)✨價錢:$38推薦度:7.5/10❤️✨露絲瑪莉紅茶梳打(無糖)✨價錢:$38推薦度:7.5/10
✨焗番薯薯條條配雪糕🍦✨
購自: 吃扒
(旺角豉油街108號地舖)
價錢:$68
推薦度:8/10