2017-12-12
銅鑼灣金百利廣場食肆林立,呢期就新開左間專食麻辣既渝痴漁醉,即刻要去試下🤤🤤🤤Menu有好多款式選擇,包括雞煲,烤魚,麻辣香鍋等等,亦有好多小菜飯麵,一定會搵到岩食既野!有選擇困難症既我最後就選擇左佢地招牌菜-渝翁招牌豆花烤魚,係香辣味既🌶🌶🌶 因爲唔知佢地辣既程度,就先嗌小辣試試先!條魚黎到,嘩!都幾大條喎!而且好厚,好多肉😋小辣對我黎講剛剛好,有辣味得黎唔會搶左魚肉既鮮味~每邊角都會有一舊豆花,滑滑的!超正!唔想浪費左啲湯就緊係要嗌埋啲料放落去打邊爐啦,菇類真係無得輸,入晒味🙈其實食到一半就會開始覺得辣,要飲野,要一讚既係佢無靠飲品劏你一筆,絕對抵飲👍🏻 另外可能因為新開將,服務態度十分唔錯,希望遲啲愈做愈旺都keep到啦👍🏻👍🏻
渝翁招牌豆花烤魚