2023-02-11
搵食搵到去荃灣人流唔多既位置,見新開又有d 人食就試下環境企理,尚算鬆動免費既前菜,牛蒡酸酸甜甜,味道ok焦糖菠蘿$24賣相好靚,焦糖燒到好脆,菠蘿又夠甜同熱,好juicy,推介蒜蓉燒帶子$34切左一半既帶子,蒜蓉燒得未夠香,帶子都燒得韌左一d燒白鱔$38 豬肉荔枝卷$26 燒雞軟骨$15 燒鴨舌$22幾樣都好好食。白鱔皮夠香脆,肉質夠滑,大推。豬肉荔枝卷味道都好夾,好新穎,都鍾意呢種新鮮甜。雞軟骨燒得香,鴨舌都夠風乾燒墨魚頭$25 燒田雞$25墨魚頭新鮮,田雞好少串燒店見到,味道ok鹽燒手羽$22燒雞翼我鍾意食原條肉碎茄子$42鋪滿哂肉碎向大大條既茄子面頭,茄子好淋,連埋啖啖肉碎超好食,必點海老天婦羅$42有5隻海老+紫菜,蝦既size 唔細,生粉拍得唔算厚,味道正常,性價比幾高芝士流心蛋大啡菇$28暖暖既芝士鋪到好靚。一切開,蛋汁隨即流出,視覺效果好靚菇連埋蛋汁一齊食好正,蓋左菇果浸味當然唔少得啤啤佢,值得encore,希望下次食到月見免治雞肉軟骨棒,今日賣哂
環境企理,尚算鬆動
免費既前菜,牛蒡酸酸甜甜,味道ok
賣相好靚,焦糖燒到好脆,菠蘿又夠甜同熱,好juicy,推介
蒜蓉燒帶子$34
切左一半既帶子,蒜蓉燒得未夠香,帶子都燒得韌左一d
燒墨魚頭$25 燒田雞$25
墨魚頭新鮮,田雞好少串燒店見到,味道ok
鹽燒手羽$22
燒雞翼我鍾意食
海老天婦羅$42
芝士流心蛋大啡菇$28
暖暖既芝士鋪到好靚。一切開,蛋汁隨即流出,視覺效果好靚
菇連埋蛋汁一齊食好正,蓋左菇果浸味