2023-01-15 492 views
之前都係呢一間嘢食過1次,因為拉麵+1隻蛋已經要$160買單。 價錢貴唔緊要,但唔係特別好食,所以一直都冇過嚟再食第二次。 今日要經過中環,排咗IFC諗唔到食咩,就去咗呢間見到限定期間嘅和牛拉面。 諗住比多次機會啦。。連埋加1, $170 1碗, 得一塊勁薄嘅和牛。。 請睇圖。 大伏。 得一啖嘅牛。 我都知和牛唔係平價價 , 但如果得一塊嘅話,真係好小家bor... 不如你set 貴少少,比多1塊我啦。 依加兩頭唔到岸。 另外,其實嗰一塊都係正常味道嘅和牛。大家可以考慮係咪要試啦。可能日本嗰間本店真係好好食,所以攞到咁多年嘅米芝連。 但呢間。。。。。。去食味千拉面會開心啲😃
連埋加1, $170 1碗, 得一塊勁薄嘅和牛。。
請睇圖。 大伏。 得一啖嘅牛。
去食味千拉面會開心啲😃

A5和牛拉麵