2022-01-04
得三個有窗卡位,對正人流好旺嘅兆萬個條街,所以想坐就要早小小去到啦!!裝修真係好似日本咁呀😍正!見佢meun又唔叫貴咼!!平有平食,58蚊一個壽喜燒都有,貴嘅有300幾嘅燒肉個啲,睇你點揀😍黑松露三文魚沙律 $48超值價試下🤣份量唔大嘅,不過入面都好多三文魚!鍾意就黑松露嘅人就一定要試!由於我另一朋友唔鍾意食黑松露,佢就落咗啲豉油一齊食,佢都話好食,竟然豉油可以提出三文魚嘅滋味🤣🤣大阪燒 $48都係唔貴!!材料唔算太豐富,但係味道好食😋上面有好多木魚!!牛肉壽喜燒 $58Errrr…咁嘅價錢仲想點!諗住會將貨就價,點知又無咼!有成4至5塊牛同超多菜,有芋絲冬菇,仲有隻生蛋係面😍😍😍😍最正係湯底!仲贈送咗碗味噌湯!!!!三文魚刺身飯 $78唔算好深刻,同三文魚普通啦🙈🙈對得住個價嘅!唐揚炸雞 $58又係一座山嘅炸雞lol份量十足,好食!新鮮!熱辣辣!Overall 絕對會encore!同介紹朋友😋
黑松露三文魚沙律 $48
大阪燒 $48
牛肉壽喜燒 $58
三文魚刺身飯 $78
唔算好深刻,同三文魚普通啦🙈🙈對得住個價嘅!
唐揚炸雞 $58
又係一座山嘅炸雞lol份量十足,好食!新鮮!熱辣辣!
Overall 絕對會encore!同介紹朋友😋