2022-12-31
2055 views
家姐仔生日本來book咗網燒,壽星女都係中意打邊邊..咁就去食百利啦~ 新店後都係第1次幫襯💛▫️胡椒豬骨鍋底 — 超香辣胡椒味,勁大嚿豬骨▫️手切肥牛(中)叫咗2碟中size手切肥牛,油膩分怖得好靚,好甘香▫️響鈴 — 即叫即炸響玲,好香蛋味▫️豬腰豬潤— 黃沙豬膶,唔係平時嗰啲發到漲個款,食落去好夠膶,爽爽粉粉,起沙!— 豬腰冇腥騷味▫️手打牛肉丸 — 超芫荽味,係平時食嗰隻山竹牛肉球▫️台灣白鱔片— 雙飛蝴蝶切,喺切功好靚,雖然厚切但淥完唔會老,爽口彈牙,好夠鮮味,沒有泥味▫️西洋菜餃 — 好好味,自家包,西洋菜同埋肉都夠多▫️黑柏葉(毛肚) — 爽口▫️鵝腸 — 肥美甘香,勁多肥膏,正啊!▫️紐西蘭蟶子 — 超級大隻,成隻手掌咁大,好鮮甜▫️另外叫咗西洋菜+唐蒿是日糖水麥米粥(由於我地要食蛋糕就冇要啦)🔶Overall嚟講係抵食到爆😏 𝗮𝗯𝗼𝘃𝗲 𝗮𝘃𝗲𝗿𝗮𝗴𝗲! 老店員超級細心,招呼非常周到,超級有人情味會成日傾計,見我地食完就話送糖水俾我地食💛老店就是滿滿人情!仲同家姐仔講生日快樂🎂🔸晚市9:00後全單8折(包括海鮮)百利火鍋海鮮酒家 (太子) 太子砵蘭街396-398號地舖
▫️手切肥牛(中)
叫咗2碟中size手切肥牛,油膩分怖得好靚,好甘香
▫️響鈴 — 即叫即炸響玲,好香蛋味
▫️豬腰豬潤
— 豬腰冇腥騷味
▫️手打牛肉丸 — 超芫荽味,係平時食嗰隻山竹牛肉球
▫️台灣白鱔片
▫️西洋菜餃 — 好好味,自家包,西洋菜同埋肉都夠多
▫️黑柏葉(毛肚) — 爽口
▫️鵝腸 — 肥美甘香,勁多肥膏,正啊!
▫️紐西蘭蟶子 —
▫️另外叫咗西洋菜+唐蒿
是日糖水麥米粥(由於我地要食蛋糕就冇要啦)
🔸晚市9:00後全單8折(包括海鮮)
百利火鍋海鮮酒家 (太子)
太子砵蘭街396-398號地舖