2021-08-05 133 views
之前weekend泥過兩次都冇開,今次決定放工夜晚泥挑戰~ 落住大雨都要泥冒險,勁滾動佢真係有開🤩勁多鬼滅野同動漫figure, 我呢個宅女睇見都興奮😂一睇menu, d野又唔算貴喎,比起普通日本餐廳平,所以好貪心咁叫左好多樣野食~ 最惹味係個明太子芝士豆腐,勁香口同creamy! 個極尚牛肉鍋都抵讚,d牛唔會好肥,睇得出真係靚d, 食落去幾嫩,配埋個豬骨湯,清得泥夠好味🤤 可樂餅叫左紫薯甘栗同芝士味,前者都幾足料,食得出粒粒栗子;另外芝士味我個人覺得漏左d😂厚燒玉子應該唔係即時整,不過味道可接受~性格比真係唔錯,下次喺樓下超市買完野可以再上泥食個飯😜

性格比真係唔錯,下次喺樓下超市買完野可以再上泥食個飯😜
極尚牛肉鍋
明太子芝士豆腐