2024-02-23
包括前菜、主菜、配菜、甜品及飲品由農場直送48+ months 黑毛豬火腿 味道偏mild 油脂分佈平均隨麵包送上有香草牛油外 仲有bell pepper牛油好特別 𝘽𝙚𝙚𝙛 𝙩𝙖𝙧𝙩𝙖𝙧𝙚 他他上有cheese toppings 加上麵包脆片一齊食 層次更豐富 +$88 𝑈𝑝𝑔𝑟𝑎𝑑𝑒 𝙎𝙝𝙧𝙞𝙢𝙥 𝙖𝙣𝙙 𝙡𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙨𝙤𝙪𝙥入口係濃郁龍蝦味 質感creamy順滑 伴碟既大蝦亦有煎香過 𝘾𝙚𝙨𝙖𝙧 𝙨𝙖𝙡𝙖𝙙清爽田園沙律𝘼𝙨𝙥𝙖𝙧𝙖𝙜𝙪𝙨 鮮甜露筍同芝士意想不到幾夾+$128 𝑈𝑝𝑔𝑟𝑎𝑑𝑒 𝙏𝙖𝙨𝙩𝙚 𝙤𝙛 𝙄𝙗𝙚𝙧𝙞𝙘𝙤呢款係店員推介呈現粉紅色既肉質 肉香真係非常突出 調味唔會太搶𝙐𝙨𝙙𝙖 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙚 𝙨𝙩𝙧𝙞𝙥𝙞𝙤𝙞𝙣 今次揀咗五成熟牛肉煮到剛好 幾juicy冇筋位 亦有少量烤蔬菜𝘿𝙚𝙨𝙨𝙚𝙧𝙩 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚 𝙙𝙖𝙮芒果椰子撻 底部有鬆脆餅底 中間為椰子慕斯 面層芒果啫哩凍提提大家每日供應款式都機會唔同架𝙎𝙖𝙞𝙘𝙝𝙤 𝙨𝙥𝙖𝙧𝙠𝙡𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙚𝙖 $368茉莉花香加少許提子味道 感覺清新 好refresh跟餐的飲品點左兩杯咖啡 正常發揮環境頗舒適近地鐵站 staff們細心又
隨麵包送上有香草牛油外 仲有bell pepper牛油
好特別