2020-03-13 348 views
同HONEY食晚飯,是日去左哩間日本懷舊味重的拉麵來,入去到店舖,店面的STYLE都系比較80年代的日本,又有一D可愛的公仔,GAME,真的去左日本的小型居酒屋咁,我同HONEY分別點左章魚小丸子,煎餃子,金,濃豚骨湯麵 ,熔岩芝士蝦湯沾麵,唐心旦,同埋靜岡可樂,紅豆ICE CREAM章魚小丸子,煎餃子章魚小丸子 -章魚小丸子一碟4粒,食下有8爪魚,加上木魚碎同埋汁,真的好食  煎餃子- 煎餃子入面汁好JUICY,大大隻真的飽肚金,濃豚骨湯麵金,濃豚骨湯麵HONEY話湯底香濃,拉麵有彈性,加埋唐心旦真的好滿足,熔岩芝士蝦湯沾麵熔岩芝士蝦湯沾麵,佢地的新出品,蝦湯加上我最愛的芝士同埋有蝦粒,兩片硬的芝士,豬肩肉,少量蔥,同埋另加的唐心旦,真的好多野食,芝士湯加埋碎芝士,真的芝士控最愛,靜岡可樂,紅豆ICE CREAM靜岡可樂,紅豆ICE CREAM真的唔錯,作為飲品同埋甜品,加上有80年代的日系歌聽,真的好掛住日本~~
同HONEY食晚飯,是日去左哩間日本懷舊味重的拉麵來,
入去到店舖,店面的STYLE都系比較80年代的日本,
又有一D可愛的公仔,GAME,
真的去左日本的小型居酒屋咁,
我同HONEY分別點左
章魚小丸子,煎餃子,

章魚小丸子,煎餃子
煎餃子- 煎餃子入面汁好JUICY,大大隻真的飽肚

金,濃豚骨湯麵
金,濃豚骨湯麵HONEY話湯底香濃,
拉麵有彈性,加埋唐心旦真的好滿足,

熔岩芝士蝦湯沾麵

熔岩芝士蝦湯沾麵,佢地的新出品,
芝士湯加埋碎芝士,真的芝士控最愛,

靜岡可樂,紅豆ICE CREAM

靜岡可樂,紅豆ICE CREAM真的唔錯,作為飲品同埋甜品
加上有80年代的日系歌聽,真的好掛住日本~~
2020-03-12
Type of Meal