2025-02-15 48 views
老夫老妻嘅我哋,心血來潮就今日2月14號搵間餐廳食個晚飯感受一下其他情侶嘅浪漫氛圍,由於臨急臨忙喺OpenRice見到熊小館嘅網評都好唔錯,亦都有啲特色又近屋企附近,於是乎就選擇咗,由於我哋比較晏先入座,所以意大利飯已經冇得選擇!餐廳氛圍係OK嘅,食品質素亦都唔錯,只係我哋略嫌偏鹹同濃味少少,唔知係咪因為今晚個場都比較爆滿,廚房質素就出現啲參差,牛扒肉嫩食得出唔係是但俾啲普通貨出嚟,去骨雞腿焗飯好味,仲有少少好似飯焦咁我哋鍾意,唔知係唔小心定係刻意嘅製作呢?但係好味道嘅,心太軟好味唔會太甜,係飲品反而就覺得有啲失色、款式唔多,只係果汁加啲果醬調較而成,但係性價比嚟講都係好合理架喇,而且場所氛圍唔錯,有好多不同大小嘅態啤啤公仔及場景供大家打卡