想收fine dining米芝蓮價錢,但係人手過剩之下,都係九流級數茶餐廳服務👎👎👎裝修OK外面睇都好靚;人手過剩之下,眼見好似有三四個着黑色恤衫嘅侍應加兩個白色T-shirt傳菜(兩個黑色恤衫無帶眼鏡嘅,一個高大,一個肥嘅都無野做企係門口附近傾計,我走時都無話做下戲講多謝下次再嚟或幫你開門,幫佢老闆做埋misery shopper報告埋你知),但服務九流級數茶餐廳咁無服務可言,但價錢想收好似”SEP”米芝蓮餐廳嘅fine dining嘅價錢;之前食過”SEP”個湯底太好味返唔到轉頭,所以想搵一間類似嘅但價錢又唔好太貴嘅,咁所以試吓呢度,已經食過兩次,咁無可否認呢度個湯底係有花心思過嘅,唔會好似普通嗰啲越南餐廳求其六個滾水湯俾你,咁$168+10%=$185一碗火車頭河粉價錢,我都覺得唔係過分嘅,咁但係個服務九流級數,真係同SEP爭好遠囉,啲侍應無招呼可言❌❌❌同佢講咗走蔥走洋蔥❌❌❌ 跟住送過嚟啲蔥同洋蔥多到驚死你食唔到咁😡😡😡 跟住同佢講,佢只不過回應你一句👎👎👎「廚房嗰度唔記得整」👎👎👎 咁就算,完全係無道歉,無任何諗住處理,無服務可言,但係收你fine dining級數;跟住又

裝修OK外面睇都好靚;

跟住又無河粉,改用檬粉,啲檬粉碎到都唔知點撩出嚟,我又要撩啲蔥同洋蔥,又要撩啲碎嘅檬粉,$185我唔覺得貴,但係唔係呢個咁嘅服務囉👎👎👎

如果俾多少少錢,喺”SEP” lunch set $480+10%係服務好好,套餐有哂前菜到甜品,仲要人地服務超級好真係fine dining,咁我寧願比多少少錢食”SEP”👍🏻👍🏻👍🏻

2023-09-09
Type of Meal