2021-01-31
平時好少會系魚一食堂食,多數都系叫外賣返屋企食,因為實在太多人等位!今日咁岩約咗朋友食lunch,朋友表示未食過魚一,次次行過都見到人山人海排隊,咁岩我哋見吾算多人等,就問店員攞飛,店員一句未得閒,叫我哋出門口等,咁我哋就出返去,企咗系門旁等,等咗5分鐘咗右,有2個學生妹妹入去攞飛,結果成功攞到飛🤷🏻♀️之後我就再入去問店員攞飛,佢完全忘記咗叫我哋出去等佢🤦🏻♀️大概等咗1個鐘咗右,終於叫到我哋嘅號碼,系店員西口西面嘅情況下帶到我哋坐系店舖最入面嘅一張2人枱我哋正價餐牌叫咗幾款,再叫多2個lunch set,之後店員落完單比番張單我哋我哋之後發現落漏咗個露筍牛肉卷,於是同店員講,佢望一望我哋,之後講句賣晒就行開咗😅個樣西到呢跟壽司set上嘅,有啲變味,不過店員太西,食咗啖就無理,廢事又要睇店員西面配飯食🤐食物等咗20分鐘到都上齊,我哋系食嘅途中,見到隔離枱想搵店員換茶壺,店員連行都冇行過去,直接企系收銀附近大嗌一句人手不足,就冇再理過佢🤦🏻♀️講真呢間嘢食物質素系可以,但系服務真系好差!由攞飛到落單,食完再去收銀埋單,店員嘅態度神情都系西到飛起,魚一由細舖做到依家合拼兩間舖頭做大舖,都
西京燒銀雪魚定食
lunch set竹
講真呢間嘢食物質素系可以,但系服務真系好差!由攞飛到落單,食完再去收銀埋單,店員嘅態度神情都系西到飛起,魚一由細舖做到依家合拼兩間舖頭做大舖,都系因為有班客人捧你哋場,但如果你哋繼續用吾休做嘅態度對客,呢種爆場排隊嘅境況又可以維持幾耐?