2023-03-09
呢間餐廳真係bookmark 左好耐,終於抽到時間book 黎試啦~!唔知系唔系太久冇出去食了,呢次嚟食个饭覺得好好食!炭烧乳猪:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 今次呢餐最主要就係想叫呢個炭烧乳猪黎試!因為之前一路都聽到d人話呢間餐廳既烧猪好好味,所以一直都好想黎試下!果然真係無令我失望!個烧乳猪真係好好食!好驚艷!個肉肥得黎又唔係全部都係肥膏,剛剛好!大家鍾意食炭烧的話,呢個值得一試!碧綠炒班球:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 西蘭花好脆,鱼冇刺,好多肉!爆贊!推薦!食到舔舔脷~自家農場菜:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 帶了父母一起嚟食,呢道菜很適合帶家人嚟,很新鮮,非常健康,解膩~ !松露翡翠豆腐:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 香噴噴嘅松露味,豆腐很嫩個,很有創意嘅一到菜,另有一番風味,有驚喜到! 素菜包: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 面包松松軟軟,里面嘅料放嘅很足,也系父母中意嘅一道菜~ 花雕雞油蒸花蟹: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 絕對鮮味無窮,完完全全真材實料手工菜,雞油味很香,激發了蟹嘅鮮甜,有水准~當紅炸子雞:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個我要畀我嘅私心一百分,推薦!兒時經常食到的炸子雞,今晚有幸食到,皮脆肉嫩,汁水還多~香~~!!食唔夠!!總之呢家店
炭烧乳猪:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
碧綠炒班球:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
西蘭花好脆,鱼冇刺,好多肉!爆贊!推薦!食到舔舔脷~
自家農場菜:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
松露翡翠豆腐:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
素菜包: ⭐️⭐️⭐️⭐️
面包松松軟軟,里面嘅料放嘅很足,也系父母中意嘅一道菜~
花雕雞油蒸花蟹: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
當紅炸子雞:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個我要畀我嘅私心一百分,推薦!
總之呢家店還有好多菜未試過,9個人食了
$ 5388,整體嚟講仲系唔錯嘅,花嘅很值,環境很唔錯,下次還返嚟。如果考慮帶家人嚟食,抑或聚會嘅,呢度一定系很唔錯嘅選擇~中意嘅就唔好錯過啦~ ~🤩