2024-04-15
超簡單既製作過程又可以消磨時間,係好好既親子/情侶/閨蜜活動!!好難得有個大同舒服既地方俾你任意製作食物,聽住導師既講解,撈下撈下,搞好個蛋漿,就到我最鍾意既吱模環節,打住圈打住圈咁吱係模具中,係十分治癒既過程。放左任焗爐,導師會幫我地計時,同埋會幫我地拎出黎攤凍先玩裝飾,所以期間我地係可以出去行下抖下嫁,小朋友亦可係波波池/玩樂區玩。半小時後我地返去,導師亦幫我地溶好晒唔同顏色既朱古力同埋唔同配料,我地只需發揮我地既創意同小宇宙,把握朱古力乾既時間加唔同既色彩,就點整都靚嫁啦。導師好鼓勵我地不斷諗下,最後我地愈加愈多,愈玩愈開心! 其中草莓朱古力係天然製,有果粒,又滑,唔係色素野,所以好健康嫁!!整好仲有個靚靚盒帶走,岩晒同親友分享!