2012-02-09
話說琴晚同個同事OT完 諗住食餐好既慰勞一下自己啦 點知食到成肚氣!一路都有去開魚珈旨食野既我 不嬲都覺得佢地食品唔錯 服務態度唔差琴晚O完T已經9點幾 去到一個客都冇(心諗:好似包場咁 幾勁) 由坐低到落order 個待應態度都唔錯我地總共叫左 12件壽司 燒雞軟骨 1份天婦羅 1份露筍牛肉卷首先講野食 d壽司好好味 魚生夠新鮮 d食夾落去冇散天婦羅炸得好脆 d蝦肉好爽其他野食都唔錯(可惜唔記得影低相)同個同事傾傾下就有個待應走黎同我講"我地今晚要滅蟲" (因為佢講野唔似本地人 所以開頭聽唔到佢講咩)之後就望下錶 原來已經10點幾=.= 咁我就問佢 "係咪要趕我地走?"佢冇答我地就行左去 但係我地d野仲未食哂wor 咁我地唯有拿拿聲食哂d野啦之後就有一個待應行黎幫我地執好枱d碟 就有另一個待應問我地食唔食埋雪糕(心諗: 頭先果個就話滅蟲想趕我地走 呢2個就好似咩都唔知咁對我地咁好)有得食就緊係食埋啦!!!!總括黎講 魚珈旨d野食係好味 唔講果個待應既話 佢地服務都係唔錯既如果果位待應可以態度好d既話 就更加好囉!!
首先講野食 d壽司好好味 魚生夠新鮮 d食夾落去冇散
天婦羅炸得好脆 d蝦肉好爽
其他野食都唔錯(可惜唔記得影低相)
有得食就緊係食埋啦!!!!
如果果位待應可以態度好d既話 就更加好囉!!