2025-01-13 204 views
今日經過中環碼頭,想坐低飲個咖啡,順便食個lunch,就嚟咗呢間有海景嘅Cafe,叫咗兩個set lunch,$155,打算輕食,都幾有意外驚喜,叫咗三文魚鹹批同埋蘑菇素薄餅,頭盤要一個湯同埋一個沙律,感覺好健康,又飽肚,另外甜品要咗一個芝士蛋糕同一個藍莓鬆餅,出奇地非常好食!!個藍莓鬆餅係最高境界!我從未食過咁好食嘅藍莓鬆餅!鬆餅外面充滿玉桂粉,入面係藍莓醬,個鬆餅軟腍腍熱辣辣!好滿足嘅一個午餐,既有海景,又有好好食嘅甜品,加埋杯咖啡係完美下午另外最喜歡嘅就係員工態度,佢哋員工全部都係由機構運作請傷殘人士,輕度智障,幫助佢哋入社會,愛心企,由佢哋服務我,我感覺好開心,唔單止食到好食嘅嘢食,仲係一間有愛心嘅餐廳❣️

• 藍莓鬆餅