2023-07-14
海膽主題餐廳~極愛海膽既我點會放過😂😂一定要試一試~位置係銅鑼灣 非常方便~旺中帶靜~風乾火腿芝士米紙卷生菜新鮮爽~帶有風乾火腿咸香味~加上米紙既口感~非常有驚喜~越食越開胃~刺身盛合-五款有三文魚、油甘魚、吞拿魚、牡丹蝦及帶子,擺碟好吸晴~打卡一流~厚身大件~加上好新鮮~海膽三文魚杯海膽配三文魚🍣本來就係絕配~鮮甜好味~有兩款海膽食出唔到濃度~我比較鐘意白海膽~唔會太濃味💓💓海膽茶碗蒸蒸海膽~熟既海膽 口感會唔同~加入蛋香~再帶出濃濃海膽味~奶油香又嫩滑~串燒牛舌心~鐘意牛舌既必食~厚身~入面好嫩~再加上香脆既蒜片👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼橫隔肌~特別在芝麻醬~有啲似食甜品年糕~最愛年糕~比平時食既更流心~香濃芝士~海膽雪糕🍦雪糕相比冇其他海膽料理甘驚喜~不過都特別既~奶香味比海膽味較重~但唔知點解😂😂都係食唔停口Suger baby有吧枱就緊係要試一試佢既調酒漸變色好靚~容易入口順喉~👍🏼👍🏼👍🏼
風乾火腿芝士米紙卷
刺身盛合-五款
海膽三文魚杯
海膽茶碗蒸
串燒
橫隔肌~特別在芝麻醬~有啲似食甜品
年糕~最愛年糕~比平時食既更流心~香濃芝士~
海膽雪糕🍦
Suger baby