同老公週年紀念❤️返去屯門舊屋附近食返餐好嘅。 紀念日想食西餐,見呢間小店幾溫馨,就揀左佢😊果然冇令我失望🤩叫左主菜同餐湯,店員仲推介我地試下個忌廉汁青口🤤再叫多個甜品同Sangria white (我鐘意飲白酒多D)Sangria 同青囗先上❤️ 慶祝🍾真係好適合飲呢款,因為好易入口,而且有一大jar , 唔使怕唔夠😂青口配白酒忌廉汁:呢個必食👍🏻青口吸晒D忌廉汁,好香甜👍🏻而且店員仲介紹左個隱藏食法,用法包沾D忌廉汁食🤩好正吸曬D汁,好好味🤤西班牙燒乳豬配薯蓉燴皺紋椰菜: 我老公大讚個乳豬👍🏻皮夠香脆,而且肉質好嫩滑,D肉入囗好易溶化🤩真係心機菜👍🏻巴伐洛娃蛋白餅:蛋白餅甜品唔係周圍有得食🥰我整開甜品就知,溫度要控制得好,仲要低溫焗好耐😉所以真係好考心機嘅甜品💪🏻 蛋白餅嘅甜味,配上不同生果嘅酸甜味🥰真係好正🤤好推介呢間小店🤩食到廚師同店員嘅用心❤️值得去❤️
同老公週年紀念❤️返去屯門舊屋附近食返餐好嘅。

巴伐洛娃蛋白餅:蛋白餅甜品唔係周圍有得食

好推介呢間小店🤩食到廚師同店員嘅用心❤️值得去❤️