2025-01-23
同朋友慶祝生日約左係旺角食一間好有氣氛嘅人氣西餐,免費生日擺設🌹,生日畫碟,仲有免費welcome Drinks,生日影即影即有相機,而且地理位置好方便,晚飯套餐食物質素非常有驚喜!😍吞拿魚他他🐟賣相精緻,雪糕筒入面有洋蔥同青瓜襯托吞拿魚,味道清新開胃!🤤慢煮鮑魚🌊鮑魚口感爽彈,蘿蔔清甜吸收鮑魚汁嘅鮮味,值得一讚!🫶🏼海膽多士✨$138海膽色澤金黃而且夠哂鮮甜,配合鬆脆多士作為頭盤非常適合!👍🏼燒安格斯肉眼扒🐮(+$88)火喉掌握得宜,油脂分布夠平均,肉嫩多汁!😋加埋燒汁一齊食更滋味!👍🏼甜品方面我就升級左甜品拼盤🍨🧁🍰(+$68),而朋友就選擇是日精選朱古力蛋糕配雲呢拿雪糕,兩款擺設造型都好吸引生日重點點少得蛋糕🎂,我就選擇左白朱古力慕絲配抹茶蛋糕($138),呢度嘅畫碟擺設相當有心思,朋友都非常開心滿意!🥰而家優惠期內一支紅白酒買一送一,星期二同四free flow 任飲飲品或者free Flow 牛扒薯條 (只可以選擇一款),食完仲有唔同抽獎劵可以下次使用!🫶🏼
吞拿魚他他🐟
慢煮鮑魚🌊
鮑魚口感爽彈,蘿蔔清甜吸收鮑魚汁嘅鮮味,值得一讚!🫶🏼
海膽多士✨$138
燒安格斯肉眼扒🐮(+$88)
而家優惠期內一支紅白酒買一送一,星期二同四