2024-02-27
✨ 貧窮是寂寞拼盤(半份)✨購自:No money so lonely(旺角)價錢:$95推薦度:8/10-呢個拼盤係半份 揀咗3款 分別係腐皮扎肉 炸魷魚🦑蝦餅 各有4塊 最好食係腐皮扎肉 扎肉外皮鬆脆多汁😋 其次係蝦餅 口感彈牙 魷魚就炸得乾咗少少🤏🏻不過配埋沙律醬食落都酸酸甜甜 整體每款都炸得好香脆之餘唔油 性價比高 值得推薦👍🏻🤎✨九層塔肉鬆椰菜花🥦✨價錢:$108推薦度:7/10-呢個菜式入面有椰菜花🥦大量肉碎 肉鬆 同埋沙律菜墊底 整體味道微辣鹹香 而且炒得夠乾身 同時唔油膩 個人認為椰菜花可以多返少少🤏🏻 整體食落以肉碎為主 唔太食得出椰菜花脆嫩嘅口感🥺💛✨如我沒有窩夫我會很寂寞-朱古力榛子忌廉棉花糖麻薯🧇✨價錢:$128推薦度:8/10-生日叫咗店員畫盤 賣相精緻🌟窩夫口感偏淋 唔係外脆內軟嗰種 不過每塊窩夫入面加入咗麻糬 食落口感煙靭😋伴碟有餅碎 雜莓 覆盆子 棉花糖 果仁同大量朱古力榛子醬 口感相當豐富 ‼️配埋曲奇雪糕 食落有冰火交融嘅感覺 如果鍾意食口感煙靭嘅窩夫朋友可以試吓🆗💚✨士多啤梨玄米奶昔🍓✨價錢:$58推薦度:7.5/10-士多啤梨同玄米嘅味道好夾 入口
購自:No money so lonely(旺角)
價錢:$95
💚
✨士多啤梨玄米奶昔🍓✨
價錢:$58
推薦度:7.5/10
士多啤梨同玄米嘅味道好夾 入口幼滑 酸酸甜甜 同時帶有淡淡嘅玄米香 兩者味道取得平衡 奶味比例啱啱好 飲落唔會膩👍🏻
🩷
✨美式咖啡☕️✨