2020-11-06 1769 views
呢間元朗歷史悠久既扒房我都間唔中去食,午餐、晚餐、全餐都食過。今次行過食左個午餐😋午餐有飯,有扒餐。我揀左個黑椒牛扒餐🥩1️⃣多士同湯先上,個人認為紅湯比白湯好味,紅湯食得到濃既牛味,亦有菜(今次比我咬到舊檸檬😅)而白湯太淡,只飲到有少少菇味。多士配合個紅湯幾正👍2️⃣因為牛餐塊扒係薄身,黑椒汁略微蓋過牛味(如果係晚餐厚扒唔會)大致上都正常發揮。3️⃣我叫左薯菜,薯條同晚餐既一樣,包裝即炸果種,冇乜好講,我會比較中意食粗身既薯條🍟,個人中意意粉(本身已經有茄汁既果種)4️⃣叫左杯凍檸茶,超快上😂晚市同午市一樣,都將檸檬擺得好靚,望落去幾靚,飲落一般(冇乜茶味)埋單$55+10%全餐抵食啲個人試過焗肉醬意粉,超正👍各位可以試下

午餐有飯,有扒餐。我揀左個黑椒牛扒餐🥩

埋單$55+10%
全餐抵食啲

個人試過焗肉醬意粉,超正👍各位可以試下

2020-11-05
$60.5 (Lunch)
  • 焗肉醬意粉