其實都唔需要講太多,因為對福龍門嘅良好感覺同其他師兄師姐大同小異 😆我敢講福龍門絕對係任食雞煲火鍋嘅天花板,任食得黎,同埋比差唔多價錢嘅情況下,佢地炮製嘅雞煲絕對比其他地方嘅任食雞煲做得出色,雞煲整得極入味,唔會好似有啲任食雞煲怒放醬汁搞到過甜,而雞肉斬得大大件又夠滑,我同幾個食得麻辣大辣嘅朋友,都極滿意佢地調教嘅辣度,辣得嚟又唔會搶咗雞肉嘅鮮味,正呀!😎至於火鍋,簡直又係正到離譜,所有食材睇相都知道極新鮮,啲蝦上到枱時仲識郁,而任食嘅牛肉唔係只得啲肥牛或牛板鍵,係有封門柳牛小排等,肉味十足 🤤服務方面亦不俗,主持人能跟客人打成一片,氣氛甚佳,近日裝修後冷氣充足,夏天嚟食都唔會熱。福龍門太受歡迎,如有心去食,記得預早兩星期或以上 book 枱,喺呢度寫到已期待下次光顧了 🤣

麻辣雞煲(大辣)
任食火鍋
2024-07-18
Type of Meal
Dinner
麻辣雞煲(大辣)
任食火鍋
  • 雞煲