2021-11-18
手工意粉之夜~同朋友一齊試個testing menu ,可以選擇2款頭盤,3款意粉同2款甜品,每位$290!🔸Truffle Beef Tartare 香濃黑松露配搭生牛肉他他~入口立即有淡淡黑松露菌香✌🏻🔸Vitello Tonnato 吞拿魚蛋黃醬配小牛肉,有驚喜!吞拿魚蛋黃醬超級香滑,直落又唔會好膩,正!🔸Pappardelle Beef Cheek 慢煮牛面肉配意大利寬面,略嫌面質偏硬,牛肉煮燉後有d碎,但肉味鮮香!🔸Tagliatelle Truffle 黑松露細扁面,黑松露片毫不吝嗇!意粉比起平常天使麵再幼身,食落比較輕盈。🔸 海鮮配圓細麵海鮮龍醬配搭圓細麵,面質口感有啲似有咬勁嘅烏冬,非常掛汁!✌🏻🔸Tiramisu 咖啡味比較濃,喜歡咖啡嘅朋友仔就一定會鍾意!er...我就麻麻🤣🔸Panna Cotta Raspberry 奶凍!平時唔係別鍾意食奶凍,但Raspberry微微果酸合綿滑奶凍,perfect 😋總括🔹幾鍾意呢間餐廳有testing menu ,一次過可以嘗試唔同手工意粉!每一個菜式品質中上,性價比幾高,值得一試!
🔸Truffle Beef Tartare
香濃黑松露配搭生牛肉他他~入口立即有淡淡黑松露菌香✌🏻