2022-06-13
黎駱駝漆大廈行完街街拎住滿載而歸的收獲,係時候要停一停唞一唞,見到呢間主打漢堡餐廳即管試一試。 主打和牛漢堡,亦有雞、豬及素漢堡供選擇,由點餐、取餐及收拾均以自助形式。所有漢堡套餐包含飲品及薯格/沙律,不設加一收費。 “素”大啡菇漢堡(鷹嘴豆醬) $88友人最愛菇類,呢款素漢堡岩晒距,脹卜卜麵包夾住生菜、酸瓜及厚厚大啡菇,配以少有的鷹嘴豆醬,真係要無晒儀態大啖咬落去先得。 “辣汁”嫩雞漢堡 $98雞扒大大塊一點也不油膩,肉質嫩滑,味蕾經麻辣洗禮已感受不到本身辣汁的味道。 麻辣薯格薯格可選牛油/麻辣味道,我們貪新鮮選麻辣味,咬落麻味慢慢浸出,友人辣至頭皮發麻,但又令人不禁一件接一件甘食。 健康沙律生菜、紫洋蔥粒及蕃茄粒,配以柚子醋醬汁撈勻, 食食落酸酸甜甜好開胃。 無糖蜜桃茶 (另+$2 )味道正正常常,心理上無糖飲品總比汽水好。
“素”大啡菇漢堡(鷹嘴豆醬) $88
“辣汁”嫩雞漢堡 $98
麻辣薯格
健康沙律
無糖蜜桃茶 (另+$2 )
味道正正常常,心理上無糖飲品總比汽水好。