2022-11-15
之次過其他分店,朋友話中環依間最好食。中環個lunch menu同其他店有啲唔同。$158包starter, main, dessert。Starter 我地揀左 cold cut & tuna tartare sharing,Parma ham 分量都多,厚薄均勻。tuna個分量可以多返少少就好啦,有啲唔夠喉😋Beef Lasagna (+$10) 面果層芝士勁濃厚,中間每層啲料都唔少,每啖都好足滿足,食左一半已經開始覺得飽。朋友叫左辣豬肉pasta (走芝士),賣相因為冇左芝士所以冇咁靚,但味道都係好,pasta 都煙韌👍🏻甜品揀咗panna cotta & tiramisu,不得不提佢個甜品杯係用人地水杯size裝,分量勁多。甜品係比較正宗既口味,咁大杯都照食晒❤️唯一美中不足係餐廳環境比較嘈,同朋友傾計要大聲講嘢先聽倒。如果想安靜食飯/想chill下可能唔係咁岩。