2022-10-24
參觀完M+之後見到留言版上有人問:「究竟M+有咩食」🤣其實去M+除左可以野餐之外都有其他唔錯既選擇-港灣小館(Cafe Boheme)係位於M+海旁既一間咖啡店💁🏻♀️職員全部都係外籍人士 再加埋望住海景同草地食飯 好有種去左外國旅行既感覺呢度所有pizza都係手工製 即點即製 全部上枱都係熱辣辣🤭❤️薄薄的餅底好鬆脆🍴Margarita Pizza $138一個比較傳統既意大利pizza 有水牛芝士、蕃茄醬、羅勒葉同初榨橄欖油 水牛芝士好香奶味🤭 另外加埋有橄欖油點綴下 令原本睇落無咩特別既pizza口感更豐富👍🏻🍴Pollo Pizza $158味道比較清淡同健康 有2種芝士:水牛芝士同乳清芝士 拎起手有少少拉絲既效果🤣另外仲配埋雞胸肉 肉質唔會焗到好乾柴 但成件事就感覺健康左😚📍港灣小館(Cafe Boheme) @尖沙咀西九文化區藝術公園地下GF06號
🍴Margarita Pizza $138
🍴Pollo Pizza $158