2024-12-16
小妹今晚同豬去K11 Art Mall「Slow cow」食飯🍽️位於2樓一個小角落既餐廳,餐廳裝潢以復古美式為主,非常新淨及坐位間闊落~餐廳主打慢煮牛肉四元豚等….入坐後只需掃一掃二維碼就可以落單,非常方便😝慢煮熟成牛肉飯《蒜香醬油炒飯🧄紅酒照燒汁、自家製忌廉汁、半熟日本溫泉蛋🇯🇵🥚玉泉薑啤🥤》$116每塊慢煮牛肉排得好整齊,肉質好鮮味😝 蒜香醬油炒飯好重蒜香味,每粒飯都好有口感🙂 蒜香味道亦好夾慢煮牛肉,當紅酒照燒汁,拌勻半熟日本溫泉蛋,將口感再提升層次😋賣相一流🤩慢煮北海道四元豚🐖《淡麗蛋白炒飯🍲、香燈肉汁🍊自家製忌廉汁、流心香煎日本蛋🥚道地烏龍茶🥤》$122慢煮豚肉肉質嫩滑,以偏瘦肉為主,醬汁方面選擇香橙肉汁🍊每啖肉質都食到香橙味道,配上流心香煎日本蛋🥚令味道層次再豐富,令人更感開胃🤤小妹覺得以尖沙咀K11黎講,二百多元既價錢就可以食到兩個晚飯+兩杯飲品🥣真係好抵👍🏻