第一次黎呢間餐廳,門口有少少難搵,係工業區搵到好食既西餐廳,都吾係一件容易既事,呢間餐廳真係有少少隱世feel,開係新蒲崗既既工廠大廈樓下,閒日夜晚都坐到7成滿可見係有返甘上下水準既!雞胸肉蜜糖沙律雞胸肉食落吾算好乾身,份量十足,係健康既味道,沙律新鮮加埋醋一齊食,酸酸地又開胃,加埋少少杏仁片,食落風味更佳。香甜士多啤梨法式吐司法式吐司香脆可口,吐司表面塗上了蜜糖,香甜可口,士多啤梨稍微略酸甜,食落去係新鮮嘅味道,加埋雪糕同埋士多啤梨醬一齊食,士多啤梨風味更佳,吐司嘅味道更加豐富。慢煮牛面肉迷你紅蘿蔔意大利飯呢個賣相好好👍,食落同賣相成正比,值得推薦,味道好好味,個意大利飯都包裹著滿滿既奶油醬汁,食落咸淡適中,奶油味道香濃,份量感人。慢煮牛面肉肉質鮮嫩可口多汁,肉的份量都比得好足,性價比十足。飲品方面,我哋揀咗抹茶鮮奶同埋檸檬茶,抹茶牛奶嘅抹茶味香濃,加埋上面嘅奶泡,味道唔錯,甜度適中。整體感覺性價比都高,喺新蒲崗呢個地方,有唔少小店林立,的確係一個搵好嘢食嘅地方,有各種唔同種類嘅美食,隱世小店,打卡嘅地方。最緊要係賣相同埋味道係成正比,好味嘅餐點會令我在想嚟試吓其他食物,環境嘅幽靜,

雞胸肉蜜糖沙律

香甜士多啤梨法式吐司

慢煮牛面肉迷你紅蘿蔔意大利飯

整體感覺性價比都高,喺新蒲崗呢個地方,有唔少小店林立,的確係一個搵好嘢食嘅地方,有各種唔同種類嘅美食,隱世小店,打卡嘅地方。最緊要係賣相同埋味道係成正比,好味嘅餐點會令我在想嚟試吓其他食物,環境嘅幽靜,好適合嘆番杯咖啡,享受下時間!
  • 慢煮牛面肉迷你紅蘿蔔意大利飯
  • 抹茶鮮奶