2023-01-05 93 views
和幾位朋友一齊到荃灣午餐,突然想食啲刺激食物,就來咗呢度食烤魚同麻辣串燒😋 其實我自己就唔食得太辣,所以烤魚完全食唔到,決定試下佢個午餐酸菜魚薯粉 + 麻辣魷魚🦑串燒及鴨舌串燒酸菜魚湯底有啲辣,但唔算係辛辣,所以我可以食到。魚塊好滑又夠分量,仲有魚片做伴菜,真係好抵食! 仲可以半價配飲品同優惠價配串燒,每個串燒order 有2串,真係抵食夾大件👍🏻👍🏻👍🏻 招牌水果茶選了少甜少冰,味道剛好,茶味香濃手,份量十足,配食辣嘢一流😋😋😋 串燒45串有粟米🌽、雞翼尖、腸仔、魚豆腐、肉粒、肉片、魚旦,細細串,易入口。烤魚雖然我無食,但看見朋友食得津津有味,不停添食,應該好野😋👍🏻 麻辣牛肉薯粉麻辣湯底很夠麻辣,我試了一啖就俾返朋友吃😆 他說味道可以,份量十足西柚多多朋友叫了呢杯特飲,有一枝益力多插着係度,賣相一流,味道都好好👍🏻

酸菜魚薯粉 + 麻辣魷魚🦑串燒及鴨舌串燒

串燒45串