2023-10-06 36 views
第一次食呢間台灣菜,估唔到都幾抵食,全部嘢份量都好大,但係未至於係好正宗嘅台灣菜肉燥飯份量好大,上面有2條脆雞卷,但係雞皮燒得唔夠脆,但係中間嘅雞肉又燒到好乾,最後都食唔晒放棄咗芝士肉鬆芋泥蛋餅雖然上碟得四舊,但係入面好多餡,所以食食吓都好飽刈包用左肉燥做餡,本身以為會用焢肉,因為餐牌都有焢肉飯🙁感覺唔太正宗芋泥仙草芋圓啲仙草切到一條條咁,幾爽口,但芋圓冇乜味,芋圓又太過甜,建議唔洗加芋泥,就咁食個普通仙草芋圓仲開心Overall, 叫左咁多樣野都唔洗$200,如果唔叫小食,淨係叫個飯都係$60左右,份量太到食唔晒,真係好抵食,咁嘅價錢都算唔錯

脆雞卷肉燥飯
芋泥芝士肉鬆蛋餅