真係唔需要多介紹冇咩人未食過😂 超高質零失望💯 基本上隔一陣就會口痕🤪 欣賞佢哋嘅配搭第二度食唔到 價錢都好貼地🫶🏻 ୧⃛(๑⃙⃘⁼̴̀꒳⁼̴́๑⃙⃘)୨⃛❣️真澄 漆黑純米吟釀300ml $188生啤$48 買一送一勁平‼️ 我鍾意甘口嘅清酒🍶 呢款都勁啱飲😘❣️鹽燒原塊雞皮 $22燒得超級乾身仲脆過薯片( ˶ˆ꒳ˆ˵ ) 已經冇晒油脂 用椒鹽調味極香口🔥❣️牛油蒜蓉焗雜菇 $38食串燒唔使擔心冇菜食 叫一碟呢個個個爭住食😂 牛油同蒜蓉味超到位😋🍄‍🟫❣️焦糖青蘋果鵝肝多士 $108食咗咁多次燒烤堂 先第一次叫呢個推薦菜🫢 之前覺得佢有啲貴 但係完全值得‼️ 滿足感超大 有heavenly 嘅感覺👼🏻 鵝肝大大塊又creamy 配上焦糖青蘋果嘅香甜爽脆係天作之合🪿🍏🥹 加埋個脆包吸晒甜鹹嘅油脂醬汁gosh🤯❣️蟹味噌燒墨魚鬚 $28🌟日式燒白鱔 $48❣️惹味爽口雞腎 $20🌟蜜糖燒雞中翼(兩隻) $18❣️鹽燒雞軟骨 $18🌟明太子雞腿肉 $28🌟鹽燒赤雞頸肉 $22❣️翠玉瓜 $16價錢真係好相宜🙂‍↕️ 叫多兩串都唔肉赤🍢佢哋依家有埋個小火爐可以暖住啲串燒🔥 fyi串燒凍咗味道真係大打折扣 所以好重要‼️其實每樣都好好食

❣️真澄 漆黑純米吟釀300ml $188

🌟鹽燒赤雞頸肉 $22
❣️翠玉瓜 $16
價錢真係好相宜🙂‍↕️ 叫多兩串都唔肉赤🍢
其實每樣都好好食~ 喺度係冇食過伏嘢😎
打星星🌟係特別驚喜😋 墨魚鬚之前食過麻辣最正依家好似冇咗🌶️
雞頸爽口 明太子雞腿肉超多醬又滑🐓

呢款係超級軟腍油香 嗰啲鹽同黑椒已經超好食‼️

❣️雞皮墨魚滑 $38
口感天花板( ˙༥˙ ) 出面嘅雞皮脆 墨魚滑爽彈🐓🦑

❣️黑糖燒菠蘿 $20
蜜糖燒菠蘿就冇出面一層脆皮😆 我比較鍾意黑糖❤️ 酸酸地超級解膩 係完美ending 🍍
  • 焦糖青蘋果鵝肝多士
  • 鹽燒原塊雞皮