2021-12-21 488 views
餐廳既地點超方便, 直程係兆萬對面, 雲桂香樓上, 相當易搵😉 食物方面既選擇都幾多, 而且價錢相當實惠😍 裝修方面都落足心機, 掛滿左唔同顏色既燈籠同鯉魚錦旗🎏 食物選擇都幾多, 多到又選擇困難症發作, 最後係朋友既幫助之下最後揀左4樣野😉 仲有一樣方便野就係呢度係掃QR code 落單📝燒日本魚餅🐟($58)感覺上好似有啲普通, 但係都幾大塊, 魚味夠香得黎又彈牙, 送酒一流🤤和風炸雞🐓($58)呢個其實係唐揚炸雞, 沙律醬佈滿啲雞上面, 雞既肉質夠嫩滑, 份量都幾多, 最後我地兩個人都食唔曬😐牛肉壽喜鍋🐄($58)冇諗過呢個價錢都食到咁豐富既壽喜鍋😍 湯底好甜, 有好多塊肥牛, 吸曬湯汁既雜菜, 再撈埋隻生蛋, 食完成個人暖笠笠, 好滿足🥰鰻魚炒飯🍚($98)飯既份量都不少, 啲飯炒到粒粒分明夠爽身, 配料份量十足, 抵食之選👍🏽呢間居酒屋既價錢真係有驚豔到我, 完全唔貴, 仲要都幾高質, 坐埋窗口啲卡位仲正, 有privacy 得黎又有街景望下都幾正😊

燒日本魚餅🐟($58)

和風炸雞🐓($58)

牛肉壽喜鍋🐄($58)

鰻魚炒飯🍚($98)

2021-12-14
Type of Meal