2022-09-21
☘️上個月同阿妹去呢間本場食燒肉放題,upload 咗相但係一直都唔記得寫評價,今日得閒就一於分享吓!☘️呢間餐廳地方都幾大吓,裝修都好日式,感覺去咗日本咁,靠窗一排卡位感覺比較私密度高的,環境亦算衛生,牆上面有幅牛不同部位嘅大圖,顯示不同牛肉名稱同部位,又長知識了😜☘️我同阿妹都係食肉獸,所以專攻肉類,呢度單單是牛肉的種類便有很多選擇,我就最鍾意牛小排同封門柳,我妹話牛舌都好好食,我怕肥所以唔敢食。我覺得這裡肉類的質量也很高,牛小排肥瘦均衡,充滿油香而且味道十分美味,雞腿肉燒完之後皮脆肉嫩,另外我也覺得燒菠蘿還挺好吃的,燒完之後好像更加香甜可口,更開胃😜☘️另外牛油生蠔,帶子都唔錯,最後嚟個自制紫菜包飯,正👍☘️呢度全程都係用QR code 落單,好方便,上菜又快,而且服務員會提前提醒你時間等你可以有時間落last order 😜 ☘️最後點晴之筆當然係每人一杯嘅movenpick 雪糕啦 😋😋😋
☘️另外牛油生蠔,帶子都唔錯,最後嚟個自制紫菜包飯,正👍
雞翼,
牛舌