2024-02-18
見有新開張自助餐,新張期內有優惠,優惠後$500都唔使真好抵食!就去試吓!呢度環境好寬敞,食物款式種類多、有多個食物區域,有超多海鮮🦞、即叫即開生蠔🦪、刺身🍣、超多冷盤🥗、西洋酒、調酒師即場調製Cocktail🍸、熱食🍝、湯🍲類、多至50款星級甜品🍰、雪糕🍧重點推介:🧡任食飛驒和牛🧡即開生蠔🧡冰鎮海鮮🧡龍蝦任食🧡生日預訂火焰雪山🧡超過50種甜品龍蝦肉質彈牙爽脆,我都食咗好多隻,還有鮮甜蟹腳也是我的至愛,生蠔好肥美心太軟甜度剛好不會過甜,外脆內軟,溜心效果做得很好,還可以即場order畫花添熱食種類非常多,我是比較喜歡吃熱食的,最特別有片皮鴨、豉椒炒鱔、印度咖喱、豬腳薑、清蒸扇貝;另外以和牛入饌的,必食飛驒和牛,肉質軟腍、肉味濃郁、均勻油花分布、入口溶化,有3種食法分別:牛扒非常美味、壽喜燒、鐵板燒
重點推介:
🧡任食飛驒和牛