2024-11-23
探魚午市限定$98烤魚套餐星期一至六,探魚推出咗一個限時午市套餐,價錢只需$98!套餐包括四款唔同口味嘅烤魚,仲包米飯同自助解辣冰粉,任你食到飽,真係好吸引!每碗烤魚上面都有一片無骨魚柳,魚肉烤得香噴噴,咬落去滑嫩得嚟又有彈性,實在好味。配菜方面有入味嘅豆皮、豆腐同娃娃菜,吸滿湯汁,食落去更加美味,令人食得過癮。今次我試咗三種口味:香辣、椒辣同醬香,每一款都各有特色,味道豐富!我仲額外紅糖糍粑,簡直係一個完美嘅組合,甜中帶鹹,口感層次分明!海陸空把把燒天團裡面有魷魚、牛肉、雞軟骨各五串。每一串都撒上滿滿嘅孜然粉,味道濃郁!嘭嘭小酥肉嘭嘭小酥肉係一種經過精心製作的小食,外皮炸得金黃酥脆,裡面嘅肉質則保持著鮮嫩多汁。每一口都能感受到外層酥脆與內裡柔軟肉質的對比,口感非常豐富。📍探魚烤魚 (沙田)沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期6樓626號舖
海陸空把把燒天團
嘭嘭小酥肉
📍探魚烤魚 (沙田)
沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期6樓626號舖