🔸部落咖啡室🔸旺角🔸樓上cafe🔸同朋友去樓上cafe傾野,終於好懷舊咁搵左間有得玩board games,又有得食野嘅地方~去到都見到坐滿其中一間房,大家都係度chill,隔離枱仲係度唱歌,我地就繼續傾埋個project~我覺得cafe食飯質素通常都一般般,但呢度個pizza用左意大利麵粉 Le 5 Stagioni 製作手拉pizza,10吋麵係$218,pizza都係用心製作~我覺得價錢都okay! 味道方面,我地叫左至尊辣肉腸pizza,有好多塊辣肉腸,都好多芝士~配上高筋麵粉先有嘅麵包感,仲有脆邊,一出爐就覺得好正好脆,而且好有口感!我地叫左二人餐combo,除左手拉pizza,仲有一個意粉同炸蟹餅,同埋兩杯飲品~ 套餐唔洗諗就最方便!我地叫左個忌廉煙三文魚意粉,有一片三文魚,配上蘑菇、洋蔥都多又平均攪勻嘅忌廉意大利粉~味道唔會話太咸~價錢$138~蟹餅都好食,配上泰式酸辣醬~除左蟹餅,我地仲叫左個酥炸雞軟骨~本身我哋聽到微波爐聲,心裏面有啲驚,但係炸出黎雞粒酥香,而且仲粒粒都好有肉,都好好食二人combo 加埋兩杯熱飲都係$358,計埋數就好抵食~加上其實餐廳唔限時,其實就
🔸部落咖啡室🔸旺角🔸樓上cafe🔸

二人combo 加埋兩杯熱飲都係$358,計埋數就好抵食~加上其實餐廳唔限時,其實就係hea 樓上cafe選擇之一!

部屋咖啡室
網上訂座即賺Rice Dollars
網址: https://s.openrice.com/QrbS0nPG000~uZ5MGAA
地址: 旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
電話: 65344336
=====================
#登打士廣場 #旺角cafe #旺角美食 #旺角好去處 #hkig #hkgirl #hkfoodie #pizza #手拉pizza #意大利pizza #意大利菜 #芝士 #蟹餅 #三文魚意大利麵 #樓上cafe #cafe #hkcafe