2016-03-26 104 views
脆辣雞軟骨 ( 7/10 ) $88店員介紹雞軟骨係招牌,就試下啦!雞軟骨份量慷慨,炸得恰當,口感不錯,好有咬口。大紅椒好似薯片咁,咬落脆卜卜,非常香口。整體辣度不高,相信好多人都會接受到,鐘意雞軟骨嘅朋友可一試!-烤鉗魚 ( 7/10 ) $288/1條可選 麻辣/香辣/酸菜/醬香少少辣/少辣/中辣/大辣有三款魚選擇,我地揀左麻辣味鉗魚,因為無咁多骨,食都食得安心啲😆 友人唔食得辣叫左少辣,辣味係有嘅,麻味就唔夠特出啦,重啲會更好!魚肉幾新鮮,好滑唔會覺得嚡口,略嫌唔太夠入味。勁鐘意魚皮,有焦香,正!有大量芫茜同芽菜,幾入味,唔洗淨係食魚咁單調。食完魚就打邊爐啦,非常推薦響鈴,即叫即炸,好脆口!-蒜蓉燒元貝 ( 7.5/10 ) (時價)燒元貝味道鮮甜,水份足夠,蒜蓉份量夠哂多,好香口,連同元貝食真係好正!-蒜蓉燒蟶子 ( 7/10 ) (時價)燒蟶子煙靱彈牙,充滿蒜蓉同蔥花,令味道大大提升,不錯!-有口福 (九龍城)九龍城一衙前圍道54號
脆辣雞軟骨 ( 7/10 ) $88
烤鉗魚 ( 7/10 ) $288/1條
可選 麻辣/香辣/酸菜/醬香
少少辣/少辣/中辣/大辣
蒜蓉燒元貝 ( 7.5/10 ) (時價)
蒜蓉燒蟶子 ( 7/10 ) (時價)
燒蟶子煙靱彈牙,充滿蒜蓉同蔥花,令味道大大提升,不錯!
有口福 (九龍城)
九龍城一衙前圍道54號