睇落幾乾淨就入咗去 呢度位置上收訊號會收得比較差 所以餐廳有wifi提供然後qr code上網落單~👨🏻‍🍳🤳🏻阿荔特濃沙嗲車仔沾麵 $68 🔥佢寫住香港人最愛 係唔係其他人最愛我就唔知但我個人就 非 常 喜 歡 !! 🔥🥰車仔麵用沾麵方式上本身都幾特別然後個沙嗲汁夠稠身 有我最鍾意嘅花生濃香 好好味🥹💛餸嘅份曬好多我嗌咗白蘿蔔、炸厚切牛餐肉粒(好大粒😂)同魚片頭 樣樣都大大夠有3、4舊咁 如果有菜揀就perfect🥹 👨🏻‍🍳🤳🏻經典八寶嗱喳麵 $56有8個餸先$56 非常豐富性價比好高🤯辣玻璃魷魚、沙嗲辣魚蛋、滷水豬大腸、糖心蘿蔔、豬紅、豬皮、蠔皇冬菇、時菜揀咗米粉同好香好惹味嘅牛腩汁😛menu寫佢地個湯底用豬骨、原隻雞脾、雞殼、新鮮蔬菜,蘿蔔、多款香料同藥材每日熬製3小時以上🫶🏻 飲落係真係好濃郁感覺用咗好多材料去煲👍🏻蘿蔔自然清甜唔係浸咗糖水嗰種 同埋無渣👍🏻豬大腸夠稔又夠入味 豬紅爽脆 魚蛋同魷魚都大舊又彈牙 有咁多種汁喺同一碗入面都唔會撈到啲味亂曬龍 👍🏻 👨🏻‍🍳🤳🏻惹味沙嗲三寶 $20牛柏葉幾好食 !! 另外豬皮同玻璃魷魚都好爽口 👸🏼覺得佢麵入面嗰啲再好食啲😂😂嘢飲方

👨🏻‍🍳🤳🏻阿荔特濃沙嗲車仔沾麵 $68 🔥

👨🏻‍🍳🤳🏻惹味沙嗲三寶 $20
牛柏葉幾好食 !! 另外豬皮同玻璃魷魚都好爽口
👸🏼覺得佢麵入面嗰啲再好食啲😂😂

嘢飲方面叫咗豆漿同自家製樽仔凍奶茶🫶🏻
兩樣都好飲 奶茶醇滑~

性價比算高 環境又舒服起碼係好乾淨光猛以後lunch都會跑過嚟食😍
胃口大嘅人嚟食都會飽!!

題外話佢地啲staff好nice
同日有個好無禮貌嘅男人入嚟食佢地都好好語氣咁招呼佢 辛苦曬🤧