2024-10-27
未試過寫食評 但係呢間野成間店都Manage得唔好 我哋冇book枱,佢叫我哋喺出邊等10至15分鐘,但係佢其實之後冇理到。見到有人出黎,我地入去問嘅時候候仲問我哋幾多位😑很明顯冇諗住同我哋講有位跟住落單嘅時候,佢得一部機去埋單同埋落 order 明明有兩個人做嘢 但係兩個人要等同一部機 其實可以寫低再用嗰部機落 order 好唔醒目 勁冇效率落單之後 明明係事先煮定嘅菜式 但係等左多過半個鐘 先嚟到 d野仲唔係好熱 男朋友嗌咗個紅酒牛面頰薯蓉 份量少要嗌兩碟先夠飽;我嗌咗白酒青口酸種麵包,個青口有足丝腺(一堆毛髮) 係應該事前處理咗佢,唔會比客人食🤢 跟住嗰兩塊麵包可以駁到攝牙罅 臨走仲見到佢成個雪櫃都係切咗嘅麵包 酸種麵包寫埋喺dish name 會令人期待個麵包 但係麵包個角色只係好dry嘅配菜本身想試d甜品 但係呢個體驗真係不了唔記得咗講 等嘢食嘅時候 見到四個客人上咗嚟 而個waiter比左張2人枱比佢地 得兩張凳 個4個人加埋我地o曬嘴 個waiter都呆咗喺度 先再開兩張摺凳比佢地 由此可見 佢地個management有待進步。埋單就用番成層唯一一部機埋單 完
本身想試d甜品 但係呢個體驗真係不了
埋單就用番成層唯一一部機埋單