2017-09-13 78 views
依間野個收銀員工真係好波!要我突登開account寫食評!本人一行3個人去食。食物質數唔多講。各人有各人口味。不過重點係態度好差。本身我有個朋友叫石鍋飯。咁我地落單之前有個好好既中年啊姐同我地講要等耐少少。咁我地都OK!之後有一位後生D既員工話人手問題。可能要等最多30分鐘。咁我地就cancel左個石鍋飯轉拉面。我朋友要有米落肚,所以就加多個飯。咁我個碗到左。眼見都幾大碗,就問下我朋友,你加多個飯會好多。食唔食得曬啊?咁我朋友諗下,都係要個面算,因為都趕時間,有時間可以慢慢都食得曬。咁我地就cancel左個飯。到賣單果時,我見佢放起我台果張入單紙重有飯既item。咁我出去收銀時就有以下對話:收銀女仕:HKD423我:可唔可以睇下張單?收銀女仕:你唔俾錢?!我點俾單你?我:妳唔俾單我,我點知妳有無計數?收銀女仕:(指住個monitor)你可以係依到睇!依個收銀員工真係極之無禮貌。而其它員工都係好好,好有禮貌。
依間野個收銀員工真係好波!要我突登開account寫食評!
收銀女仕:HKD423
我:可唔可以睇下張單?
收銀女仕:你唔俾錢?!我點俾單你?
我:妳唔俾單我,我點知妳有無計數?
收銀女仕:(指住個monitor)你可以係依到睇!
依個收銀員工真係極之無禮貌。而其它員工都係好好,好有禮貌。
2017-09-13
$141 (Lunch)