2024-03-02 320 views
話說我同我啲frd 去吃嘢 我就手機落單 我啲friend費事煩 叫一個侍應嚟囉單,跟住佢哋落咗個學生餐 話唔使飲嘢 跟住佢突然來一句 有水果茶喎,台灣麵啲嘢咁貴,咁梗係睇吓幾錢 睇緊嘅時候冇5秒 佢就嚟一句 未諗好就唔好嗌我過嚟啦😒 跟住就開咗 跟住再嗌番佢過嚟,落完單,佢問我哋使唔使分單 當時見佢咁串都已經燥燥地 我就話是但 到買單嘅時候 我一個人去埋單 跟住個男人婆又來一句 又話分單 最後一個人嚟買 玩嘢啊 咁我梗係串佢啦 我話我都冇話分單 我話是但喎 跟住我都唔係幾記得 真係記得佢最後講咗句 我記住你啦 ! 真係當場笑咗😂
2024-02-28
$60 (Lunch)