收銀位男職員應該都係負責人泥架啦只得佢負責收錢仲聽到佢教另兩位職員阿妹同細佬做野不過服務態度好有問題餐廳餐牌好多野食選擇1-47個午市套餐,餐牌都分咗兩張4個人比得一套餐牌大家要交換餐牌睇😹落單時每間餐廳做法不一有啲要你講餐number,有啲要講食物名亦試過有啲餐廳熟悉嘅職員你只講number 佢都噏得出係等於咩食物其實咩落單方式都無所謂嘅咁我地落單就拎住張餐牌講number啦個男職員劈頭好差態度話:「我地部機無number你講number我唔知你落咩食物」其實男職員唔需要咁差態度講野👎始終每日係店舖返工既係你,你部機有咩缺陷令你落單唔方便既只得職員知,客人係唔會知我地都係拎住張餐牌落單你既角度都望到張餐牌如果你每日對住都唔熟悉number係咩食物既建議你都可以望下張餐牌落單既做野行路又懶快手但失誤率都好高收餐牌又整跌放係豉油碟上面嘅筷子落張枱到通常都會換過對筷子比客人如果唔係你地都唔需要擺餐時放喺豉油碟上面啦點知佢都係執返齊就算🤷🏻上食物時碗上面嘅匙羹都可以哼到客人隻手🤷🏻除咗男職員態度有問題之外想讚下阿妹職員好盡責主動幫客人添咗兩次茶食物方面張相用咗effect較光咗三文魚肥厚好食
收銀位男職員應該都係負責人泥架啦
1-47個午市套餐,餐牌都分咗兩張
4個人比得一套餐牌
大家要交換餐牌睇😹
落單時每間餐廳做法不一
有啲要你講餐number,有啲要講食物名
其實咩落單方式都無所謂嘅
咁我地落單就拎住張餐牌講number啦