2024-11-02
半年前搵到【一鍋堂】呢間火鍋放題店,真係留低咗好深刻嘅印象😉 我決定要再去食多次晚市火鍋~ 🥘🥘🥘一開始我哋就狂食呢款安格斯牛肉,肉質扎實,每塊牛肉嘅厚度都適中,口感細緻,係安格斯牛肉應有嘅水準,爽口得來不失嫩滑,美味嘅程度真係要大大贊賞!👏🏻👏🏻👏🏻🥩魔鬼辣安格斯牛肉🥩可以話系完全震撼我👍🏻 外層有啲辣,但係肉味都非常突出,而牛肉本身嘅口感猶如脆皮,鮮嫩多汁,令我大為感動👏🏻。仲有油麥菜🍀, 煮好後嘅油麥菜好甜,好新鮮,夾埋咗火鍋嘅湯底,味道真係無得頂!備受期待嘅系他們新出嘅一鍋麻辣鴨血豆腐湯,味道鮮美唔油膩,令人一試愛上,大快朵頤!同時我都試咗🍨任飲任食嘅飲品同雪糕🍨,種類齊全,口味豐富,係一個好滿意嘅結尾。總括嚟講,今次嘅食物同服務比我哋留低咗非常好嘅印象,我哋都為之感動!希望下次再嚟會有同樣嘅熱情款待同美食😊!