兩年前去過,諗住返黎食返餐好,點知食物質素令我要登入黎寫個食評。首先嗰日差唔多兩點入到去,冷氣應該壞左半,有半間舖係熱辣辣既,成日大排檔咁。坐低你會感受到廚房散出黎既熱氣。諗住坐底食野環境算啦,野食好咪得囉。叫兩個限定麵黎食啦。特製魚介豚骨拉麵同特製低溫叉燒沾麵。個拉麵剩係得啲咸味,差過同你喺屋企食出前一丁,因為個味你仲有得自己控制。跟手食低溫叉燒,又係重鹽。跟手講個沾麵湯,更精彩,除左喊,竟然係酸既。極度有理由懷疑係店舖既一冷一熱,令到食材變左。冇影相,因為又熱,啲侍應又唔好招呼,想話掉去四人枱,話唔得。好,忍你。轉個頭,一個人入黎,就立即比個人坐落去。我真係眼都突。啲嘢真係好唔得,呢間舖已經變差左,想去試既歡迎,不過食物質素極度唔推介。

極度有理由懷疑係店舖既一冷一熱,令到食材變左。

2022-08-22