2022-05-31
❄️🍅冰鎮荔枝西紅柿 $68荔枝味既車厘茄有冇試過呢🤩呢個真係好驚喜🫢粒粒車厘茄浸住荔枝果肉水🥹每啖都係陣陣荔枝香味😋好清新同開胃✨🐷小館冰鎮咕嚕黑豚肉$188呢度既咕嚕肉係招牌菜!基本上每枱都會有點呢個❄️✨除左打卡📸甘仙氣動人之外,冰鎮過既咕嚕肉,口感係外脆內軟真係會想𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞😋🐷小館鴛鴦叉燒$138一次過試晒兩款味😋!有柚子味🍊同蜜糖🍯原味,半肥瘦仲係燶邊叉😍軟霖霖口感😋🍶鴛鴦小館南非鮑魚 $108一隻鮑魚有璣煮♨️同清酒煮🍶,選擇性困難症唔洗怕,2款味可以同時試晒佢😆!璣煮鮑魚醬汁偏濃味啲,而清酒煮比較清少少,少少酒香味✨總體鮑魚好入味同彈牙!🍤燕麥金沙蝦球$168炸得超香脆🤤,我地係擺左一段時間掛住影相都無影響佢口感!最好緊係趁熱食😂咸蛋黃味都重味!夠晒邪惡😈~不過佢個炸粉係厚左少少🤏🍑🍵白桃烏龍$14位除左傳統茶之外仲有花茶,桂花烏龍🌼、瑰荔堂煌🌹、白桃烏龍🍑,濃濃既桃香味正😚💓
🐷小館冰鎮咕嚕黑豚肉$188
🐷小館鴛鴦叉燒$138