2023-11-22 42 views
呢間裝修復古得來,又有啲現代感。同餐廳名好相配。呢間啲菜式配搭新穎,用心製作,想試下新穎口味配搭,可以考慮呢間,真心推介😍我地叫咗:❤️日式麻醬豆腐沙律材料有沙律菜、豆腐、車厘茄,配埋我最鍾意嘅日式芝麻醬一齊食好開胃❤️鹿兒島豚肉露筍豚肉包住露筍去煎,煎到啱啱好,外邊金黃色,但係肉汁仲鎖住,加埋露筍食起身味道好夾😍❤️自家製玉子燒(5件)上碟賣相好靚,顏色鮮艷,睇到好想食。玉子燒到啱啱好,配埋新鮮嘅蟹子,色香味俱全👍❤️鹽燒雞中翼(1串)雞翼燒到啱啱好,上面撒咗海鹽,好入味😋❤️超級龍卷風上碟賣相擺到一條龍咁,又真係同個名好相襯。表面滲左啲香脆嘅薯片碎,食起身好有口感。覺得呢款配搭都好新鮮👍

我地叫咗:

❤️日式麻醬豆腐沙律

❤️鹿兒島豚肉露筍

❤️自家製玉子燒(5件)

❤️鹽燒雞中翼(1串)
雞翼燒到啱啱好,上面撒咗海鹽,好入味😋

❤️超級龍卷風
日本